کله جوش

 کله جوش {کالجوش}


این غذا بعد از کمی جوش خوردن باید از سر اجاق برداشته شود به همین دلیل به آن کله جوش می گویند.

مواد لازم :
مواد اولیه کله جوش در عین سادگی و ارزان بودن بسیار مقوی است.
یک عدد پیاز بزرگ خرد و خلال شده
2 قاشق غذا خوری پودر گردو
یک کیلو کشک محلی( آنها را آسیاب کنید بعد با آب رقیق کنید).
نعنا خشک : یک قاشق غذا خوری .( طعم دهنده اصلی این غذا)
نمک و فلفل سیاه و زرچوبه به میزان دلخواه

طرز تهيه:

۱) پیاز را خرد کرده و درون ماهیتابه ای که از قبل در آن روغن ریخته اید و داغ شده است بریزید اندازه پیاز های خرد شده به میان دلخواه شما است.
۲) بعد از آنکه پیازها طلائی شدند زردچوبه و نمک با فلفل سیاه به آن اضافه کنید کمی تفت دهید.
۳) گردو را که از قبل ساییده اید اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
۴) نعنا خشک را بصورت پودر شده در ظرفی جداگانه داخل روغن داغ بریزید و بلافاصله از اجاق بردارید تا نعنا زیاد سرخ نشود چون تلخ مزه می شود.
۵) دو پیمانه آب به غذا اضافه کنید همینکه مواد داخل آب شروع به جوش خوردن کرد نعنا خشک را اضافه کنید .
۶) کشک رقیق شده را به غذا اضافه کنید صبر کنید تا غذا جوش بیاید و چند قل بخورد . حالا زیر غذا خاموش کنید غذا حاضر است..

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

ورود به سایت

آمار بازدید سایت

امروز164
دیروز109
هفته855
جمع کل292005

افراد آنلاین

1
نفر

جمعه, 31 فروردين 1403 22:16

شبکه های اجتماعی

in

telegram

 

 

 

                      

logo-samandehi